Μαρία Μαρκαντωνάκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

''Αγαπώ τον Άλιμο'' 


Ανδρέας Κονδύλης - υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Μαρία Μαρκαντωνάκη!

Η ομάδα μας διαρκώς μεγαλώνει, καθώς συσστρατεύονται με τον συνδυασμό μας νέες, υγιείς δυνάμεις, μέσα από την κοινωνία.

Δημιουργικοί και επιτυχημένοι άνθρωποι, με ήθος και ποιότητα, που Αγαπούν τον Άλιμο και μπαίνουν στην καθημερινή προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη!

Η Μαρία Μαρκαντωνάκη είναι πολύ γνωστή στον Άλιμο, καθώς έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην πόλη μας.

Πολύ επιτυχημένη Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδοψυχολογία, τη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, την Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, την Τραυματοθεραπεία, τη Θεραπεία μέσω της Τέχνης και τις Θεραπείες Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών.

Εδώ και 20 χρόνια διατηρεί μεγάλο γραφείο στον Άλιμο ("Κέντρο Ψυχολογικής υποστήριξης και Λογοθεραπείας Αλίμου"), το οποίο αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ικανών επιστημόνων (Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδική Παιδαγωγό, Παιδοψυχίατρο).

Επίσης, έχει ασχοληθεί εθελοντικά, επί σειρά ετών, με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους παιδαγωγούς των Σταθμών, στα παιδιά και τις οικογένειές τους (συμβουλευτική εκπαιδευτικών, αξιολόγηση παιδιών, ομάδες γονέων).

Παράλληλα, έχει οργανώσει πολλές ημερίδες και ομιλίες σε Δημοτικά Σχολεία του Αλίμου, με σκοπό την ενημέρωση παιδιών και γονέων, και έχει λάβει μέρος και σε αρκετές εθελοντικές δράσεις, με στόχο την υποστήριξη των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους.

Εκτός από μάχιμη επιστήμονας, επαγγελματίας και εθελόντρια, είναι περήφανη μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, που φοιτούν στο Γυμνάσιο.Όπως η ίδια λέει:

"Η αγάπη μου για τα παιδιά, που είναι η κληρονομιά μας, ο σεβασμός που νιώθω για τον πολιτισμό του τόπου μας και η διάθεση μου για προσφορά στην πόλη μας, με έφερε κοντά σε αυτόν τον τόσο αξιόλογο Άνθρωπο και Επιστήμονα, τον κ. Ανδρέα Κονδύλη, τον Δήμαρχο μας.

Όραμα μου είναι η υποστήριξη των παιδιών μας, των ευπαθών ομάδων, της 3ης ηλικίας.

Αγαπώ τον Άλιμο και είμαι έτοιμη να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, ώστε να κάνουμε ακόμη πιο όμορφη την πόλη μας και πιο χαμογελαστούς τους συνανθρώπους μας!"

Μαρία μου, χαίρομαι πολύ που (μερικά) χρόνια μετά το σχολείο μας, θα δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη για έναν ακόμα καλύτερο Άλιμο! Καλή επιτυχία να έχεις!Προβλήθηκε 1731 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.