Μαρία Πυλαρινού

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

''ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ - ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ''Η Μαρία Πυλαρινού του Ανδρέα Πυλαρινού και της Μαρίνας Ζεκάκου-Πυλαρινού είναι τέταρτη γενιά Δαφνιώτισσα.

Η οικογένεια της μητέρας της εγκαταστάθηκε στη Δάφνη το 1917 και η ίδια γεννήθηκε και κατοικεί στη Δάφνη.

Είναι μητέρα μιας κόρης που φοιτά στο 3ο Γ.ΕΛ Δάφνης.


Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς. Έχει σπουδές αισθητικής και διατηρεί το κατάστημα “M.Pilarinou salon”στη Δάφνη, στην οδό Αγίας Βαρβάρας 93.

Έχει επίσης σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων.


Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση. Έχει εκλεγεί για 4 χρόνια Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης.

Είναι μέλος και προσφέρει εθελοντική εργασία στο σωματείο «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Νομού Αττικής».


Είναι εθελόντρια στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ. Ασχολείται εθελοντικά με φιλοζωικές οργανώσεις και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στους τετράποδους φίλους μας.


Η Μαρία Πυλαρινού στο Facebook

Προβλήθηκε 1311 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.