Με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση μπροστά στο Κέντρο Υγείας, που καλέστηκε από σωματεία και φορείς του δήμου μας. Η μαζική συμμετοχή, αν και σε εργάσιμη ώρα, δείχνει πόσο πολύ απασχολεί τους κατοίκους της Ηλιούπολης η παύση λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και η μετατροπή του αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα, μετά από κάποια ώρα, οι συγκεντρωμένοι κατέβηκαν και στο οδόστρωμα, κλείνοντας το δρόμο μπροστά στο ΙΚΑ.


Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι των φορέων που την διοργάνωσαν, καθώς και γιατρός από το Κέντρο Υγείας, όπως και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ασκληπιείου Βούλας και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ.


Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης, υποσχόμενος... μεγάλους αγώνες, παρότι η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Αγωνιστική παρουσία στη συγκέντρωση είχε η Μαχόμενη Ηλιούπολη, όπως και άλλες κινήσεις και συλλογικότητες της πόλης μας.


Μετά τη σημερινή επιτυχημένη συγκέντρωση, ζητούμενο είναι η αγωνιστική συνέχεια για να μην μείνει μια ντουφεκιά στον αέρα, αλλά να αποτελέσει βήμα σε ένα νικηφόρο αγώνα για να κερδίσουμε ξανά το Κέντρο Υγείας, για το Ψωμί - Υγεία - Παιδεία - Ελευθερίας της εποχής μας.

Ο επόμενος μεγάλος σταθμός είναι η 24ωρη απεργία στη Δημόσια Υγεία στις 16 Φεβρουαρίου. Η πορεία προς τα εκεί μπορεί να είναι μια πορεία συλλογικής πάλης και διεκδίκησης, με τους κατοίκους να παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. 


Προβλήθηκε 186 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.