Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Σκοτώθηκε τα ξημερώματα νεαρός οδηγός μοτοσυκλέτας

Κάθε μέρα ολόκληρες οικογένειες ντύνονται στα μαύρα θρηνώντας τους ανθρώπους τους που χάνουν άδικα τη ζωή τους στην άσφαλτο!

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας και του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν συνέχεια οικογενειακές τραγωδίες μέσα από τα θανατηφόρα τροχαία που γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι στην παραλιακή αλλά και σε άλλα επικίνδυνα σημεία στα νότια προάστια.

Ένας άλλος νέος έχασε τη ζωή του.

Πρόκειται για έναν 25χρονο από την Ηλιούπολη που σκοτώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, στην οδό Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο.

Η μηχανή που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς να φοράει κράνος, ξέφυγε από την πορεία της, έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα χτυπήματα στο κεφάλι του ήταν τέτοια που προκάλεσαν σοκ ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς που έχουν δει τα μάτια τους δεκάδες τροχαία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

πηγή

Προβλήθηκε 7694 φορές

Μαχόμενη Ηλιούπολη: ''Αντιδημοκρατική μεθόδευση και ανερμάτιστη τακτική κυβέρνησης και δημάρχων για τις συνεδριάσεις του ΔΣ''

Με μια εντελώς ανερμάτιστη και κατάφορα αντιδημοκρατική ανακοίνωση η δημαρχία Χατζηδάκη προωθεί συγκεκριμένες στοχεύσεις για τις συνεδριάσεις του ΔΣ.

Συνελήφθη αλλοδαπός  για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών προς περαιτέρω διακίνηση στην περιοχή της Ηλιούπολης

Κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους -240,1- γραμμ., κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους -6- γραμμαρίων και ακατέργαστης κάνναβης βάρους -2- γραμμ.