Με κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 27 Ιουλίου 2021

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι εμβολιασμένος, ωστόσο βρέθηκε θετικός στον ιό, και έτσι θα παραμείνει σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης είχε ξανανοσήσει από κορονοϊό.

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του σημειώνει: «Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό.

Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα.

Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου.

Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1341 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Ισόβια στον 40χρονο για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα - Άκουσε ανέκφραστος την απόφαση για την ενοχή του

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η δολοφονία της Κυριακής συντελέστηκε από τον δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Αναμένεται η απόφαση για τις ποινές