Μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece ο Δήμος Ηλιούπολης.

Ομόφωνα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο την εισήγηση της Μ. Πατούλη Σταυράκη


Για την ένταξη του Δήμου Ηλιούπολης στο αυτοδιοικητικό Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του #ΟHE στην ελληνική κοινωνία αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης κατόπιν εισήγησης της Προέδρου του Δικτύου και δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, σε συνεδρίαση του Σώματος.

Η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, καλωσορίζει τον Δήμο Ηλιούπολης στο Δίκτυο, χαιρετίζοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.«Η σύνταξη όλων των δημοτικών δυνάμεων Ηλιούπολης στο πλευρό του Δικτύου μας πέρα από τιμή και εμπιστοσύνη στο κοινό μας εγχείρημα είναι και ενδεικτική της αναγνώρισης από τους συμβαλλόμενους ότι η ανάπτυξη, η πρόοδος για τις τοπικές μας κοινωνίες έχουν ως βάση τη συνεργασία και τη σύμπραξη, και στόχο την προώθηση του μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης ως το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για τη διαχείριση των προκλήσεων της ανθρωπότητας για υγιή και αποτελεσματική ανάπτυξη κοινωνική, οικονομική, περιβαλλοντική. Αποστολή του Δικτύου SDG 17 Greece είναι να φέρει σε επαφή, να ευθυγραμμίσει και να συνδέσει την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση με τη διεθνή και ευρωπαϊκή ατζέντα.

Δεν πρέπει να χάσουμε και αυτό το τρένο της ανάπτυξης για την επόμενη δεκαετία, και η μέχρι σήμερα θερμή ανταπόκριση των ελληνικών πόλεων στο Δίκτυό μας αποδεικνύει ότι η βούληση για συμπόρευση είναι εμφανής».

17 sustainable development goals Greece #sdg17greece

Προβλήθηκε 188 φορές

Αυτή είναι η συμμορία των ανηλίκων που σκόρπιζε τον τρόμο σε συνομήλικους

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία ανέβαζαν τα κατορθώματά τους και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλιούπολη: Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων (ΕΝ.Δ.Α.)

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

CINE ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' 2021 / ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» της Ηλιούπολης καλωσορίζει και φέτος τους φίλους του κινηματογράφου σε ένα ανακαινισμένο καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για 75% πληρότητα.