Δημοτικός (ανακαινισμένος) Θερινός Κινηματογράφος Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη».

Αφιέρωμα, με 3 ταινίες,  στα 100 χρόνια από την γέννηση του Μιχάλη Κακογιάννη (11 έως 13 Ιουνίου 2021) και μετά (14.06.2021) συναυλία στο χώρο του «Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής» από την «Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης».

Ο κινηματογράφος συνεχίζει την προβολή ταινιών με την ταινία SOUl (Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων & Μουσικής & 111 Βραβεία σε Διεθνή Φεστιβάλ.) - 14 & 15 Ιουνίου 2021 ώρα 09.00 μ.μ.

Το Πρόγραμμα των ταινιών δεν έχει κυκλοφορήσει στο επίσημο site του ΠΑΟΔΗΛ (εδώ) (μέχρι σήμερα 11.06.2021 και ώρα 5.30 μ.μ.) όπως και στο επίσημο site του Δήμου Ηλιούπολης (εδώ)


Βεβαίως το πρόγραμμα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από σήμερα (11/6) από τους υπεύθυνους του θερινού δημοτικού κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη» στην Ηλιούπολη. 

Όταν κυκλοφορήσει επίσημα (από τον Δήμο Ηλιούπολης ή τον ΠΑΟΔΗΛ) θα σας ενημερώσουμε και εμείς.

Αυτά τα νέα από την βροχερή Ηλιούπολη. 

Προβλήθηκε 235 φορές

Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας που καταπατά τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ιδιωτική περιουσία; (Video)

Στην επιστροφή του από τις τριήμερες διακοπές του στο Costa Navarino ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει μια «αίσθηση» εργασίας και έτσι κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της περιοχής για τις επισκέψεις του ώστε να εμφανιστεί ως ο «αρεστός του λαού».