Δημοτικός (ανακαινισμένος) Θερινός Κινηματογράφος Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη».

Αφιέρωμα, με 3 ταινίες,  στα 100 χρόνια από την γέννηση του Μιχάλη Κακογιάννη (11 έως 13 Ιουνίου 2021) και μετά (14.06.2021) συναυλία στο χώρο του «Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής» από την «Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης».

Ο κινηματογράφος συνεχίζει την προβολή ταινιών με την ταινία SOUl (Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων & Μουσικής & 111 Βραβεία σε Διεθνή Φεστιβάλ.) - 14 & 15 Ιουνίου 2021 ώρα 09.00 μ.μ.

Το Πρόγραμμα των ταινιών δεν έχει κυκλοφορήσει στο επίσημο site του ΠΑΟΔΗΛ (εδώ) (μέχρι σήμερα 11.06.2021 και ώρα 5.30 μ.μ.) όπως και στο επίσημο site του Δήμου Ηλιούπολης (εδώ)


Βεβαίως το πρόγραμμα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από σήμερα (11/6) από τους υπεύθυνους του θερινού δημοτικού κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη» στην Ηλιούπολη. 

Όταν κυκλοφορήσει επίσημα (από τον Δήμο Ηλιούπολης ή τον ΠΑΟΔΗΛ) θα σας ενημερώσουμε και εμείς.

Αυτά τα νέα από την βροχερή Ηλιούπολη. 

Προβλήθηκε 497 φορές

Δήμαρχε πάρε λιγότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια...''Θύμα'' της ενεργειακής κρίσης και τα... Χριστούγεννα - Το μέτρο που θα ισχύει.

Διαβάζουμε στις σημερινές ανακοινώσεις για τα μέτρα της εξοικονόμησης ενέργειας σε τομείς του Δημοσίου, ένα εκ των ανακοινωθέντων θα αφορά και τον οδοφωτισμό των πόλεων.

37.200 ευρώ για Υπηρεσίες Συμβούλου για τη σύνταξη μελέτης δράσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ηλιούπολης για την υποβολή πρότασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ''Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία''