Το Άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το οποίο βρισκόταν στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, μεταφέρθηκε από την σημερινή Δημοτική Αρχή στην πλατεία 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη για να τιμηθεί ο Εθνικός Ήρωας, ο Ηγέτης, ο Μπροστάρης, ο Μαχητής, ο Πολεμιστής, ο Γέρος του Μοριά, που αποτελεί για πολλούς την προσωποποίηση του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της πόλης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος αναφέρει σε προσωπική του ανάρτηση στα social media: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Άγαλμα του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ εκεί που ανήκει: στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη! Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ως Νέα Δημοτική Αρχή για να τιμήσουμε τον θρυλικό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη».


Προβλήθηκε 483 φορές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2024-2025. Αιτήσεις έως 23 Ιουνίου 2024

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση του ιστότοπου