Μεταβολές σε δρομολόγια λεωφορείων στα νότια προάστια θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα:

  • Η λεωφορειακή γραμμή 122 (Στ. Ελληνικό – Σαρωνίδα) μετονομάζεται σε Στ. Αργυρούπολη – Σαρωνίδα. Η αφετηρία της γραμμή μεταφέρεται στο σταθμό Μετρό Αργυρούπολης (παράδρομος λεωφόρου Βουλιαγμένης).
  • Η λεωφορειακή γραμμή 124 (Γλυφάδα – Αγ. Τριάδα – Στ. Ελληνικό) μετατρέπεται σε κυκλική και μετονομάζεται Γλυφάδα – Αγ. Τριάδα – Στ. Αργυρούπολης.
  • Η λεωφορειακή γραμμή 142 (Στ. Αργυρούπολη – Καλαμάκι) μετονομάζεται σε Ελληνικό – Καλαμάκι. Η αφετηρία της γραμμής μεταφέρεται επί της οδού Θράκης στο Ελληνικό (τέρμα λεωφορειακής γραμμής 101).
  • Η λεωφορειακή γραμμή 154 (Στ. Ελληνικό – Α. Γλυφάδα – Παν/μα Βούλας) μετονομάζεται σε Παν/μα Βούλας – Ά. Γλυφάδα – Στ. Αργυρούπολη. Η αφετηρία της γραμμής μεταφέρεται στη Βούλα επί της οδού Ζακύνθου (πλ. Άλσους).
  • Η λεωφορειακή γραμμή 171 (Στ. Ελληνικό – Βάρκιζα) μετονομάζεται σε Βάρκιζα – Στ. Αργυρούπολη. Η αφετηρία της γραμμής μεταφέρεται στη Βάρκιζα (παράδρομο λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, Ναυτικός Όμιλος).

Η κατάργηση της αφετηρίας του Ελληνικού οφείλεται στην έναρξη έργων κατεδάφισης στα πλαίσια της επένδυσης του Ελληνικού.

πηγή

Προβλήθηκε 345 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος λόγω εργασιών ανέγερσης πεζογέφυρας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης πεζογέφυρας στη Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αφροδίτης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ναϊάδων, από την 20:00΄ ώρα του Σαββάτου 27.02.2021 έως την 02:00΄ ώρα της Κυριακής 28.02.2021, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για ληστείες σε σούπερ μάρκετ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την 21-2-2021 στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο πριν είχε διαπράξει ληστεία με την απειλή όπλου σε σούπερ μάρκετ στα Ιλίσια, αφαιρώντας χρηματικό ποσό από το ταμείο.