του Δημήτρη Καλτσώνη

καθηγητή θεωρίας κράτους και δικαίου

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Η αήθης επίθεση στον Νίκο Καραβέλο μέσω συγκεκριμένων δημοσιευμάτων επιχειρεί να κρύψει το προφανές: ότι οι επιλογές κάποιων τοπικών αρχών της περιοχής εξυπηρετούν αντικειμενικά τα σχέδια των μεγαλοεπενδυτών του Ελληνικού.

 Η επίθεση περιλαμβάνει -όχι τυχαία- τον αείμνηστο, αγωνιστή δήμαρχο Ηλιούπολης Δημήτρη Κιντή, Εκεί ακριβώς ξεδιπλώνεται η ουσία της υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Κιντής, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά ο Νίκος Καραβέλος, υπήρξε κατά κοινή ομολογία ο πλέον αγαπητός και ο επιτυχημένος δήμαρχος που γνώρισε η πόλη μας, μαχητικός υπερασπιστής των συμφερόντων και της καθημερινότητας των κατοίκων της.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η επίθεση βασίζεται στη θεωρία της ταύτισης φασισμού και κομμουνισμού δηλαδή της εξίσωσης του θύτη με το θύμα, του δοσίλογου με τον αντιστασιακό.

Όσοι γνωρίζουν στοιχειωδώς ιστορία, ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό είναι το όχημα του ξεπλύματος των ναζιστικών εγκλημάτων.

Τέτοιες θεωρίες έστρωσαν το δρόμο τα προηγούμενα χρόνια στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

 Όσο για τον Νίκο Καραβέλο, δικηγόρο, ποιητή και υπερασπιστή της δημόσιας περιουσίας δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης από κανένα (ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί συνολικά ή επιμέρους μαζί του). Το ήθος του, η ζωή του, η συνολική του πορεία αρκούν.

Προβλήθηκε 952 φορές

 Νενικήκαμεν! Το ΠΑΣΟΚ διπλασίασε τα ποσοστά του κι αυτό είναι θρίαμβος! (Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη - Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Νοτίου τομέα Αθηνών Β-3)

Το ΠΑΣΟΚ διπλασίασε τα ποσοστά του κι αυτό είναι θρίαμβος ! - Αποτελεί δε την αρχή μιας Νικηφόρου πορείας, που θα φέρει το Κοινωνικό κράτος ξανά στην Ελλάδα, ξανά στον Ελληνα, τον οποιο όλοι οι άλλοι εγκατέλειψαν !..

Εγκλωβισμένοι πολίτες σε Δάνεια με ελβετικό φράγκο (Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη - Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Νοτίου τομέα Αθηνών Β-3)

Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, σε σχέση με Δάνεια σε συνάλλαγμα και ιδίως σε ελβετικό φράγκο (CHF), είτε πρόκειται για στεγαστικά ή επιχειρηματικά δάνεια, που είναι και τα συνηθέστερα είτε για καταναλωτικά