Νέοι καταπατητές έκαναν την εμφάνισή τους στην Ηλιούπολη

Άμεση και καίρια η παρέμβαση των κατοίκων στην Κάτω Ηλιούπολη που μας δίνει κουράγιο και αποφασιστικότητα στην υπόθεση της περιφρούρησης της Δημόσιας γης στην πόλη μας.

Μια πρωτοβουλία των κατοίκων στην οδό Δαιδάλου που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι, μνήμη ζυμωμένη από τους αγώνες του λάου της πόλης, δεν σβήνεται και εν τέλει, τίποτα δεν ξεριζώνεται όταν γράφεται με λαϊκούς αγώνες!!!

Θυμίζουμε ότι το 2015 η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωση και τίτλο «Το Εθνικό κτηματολόγιο μας αποκαλύπτει την νέα γενιά σφετεριστών της Δημόσιας Περιουσίας στην Ηλιούπολη«, είχε φέρει στην δημοσιότητα και στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα, για την ύποπτη δραστηριότητα του κ. Σιδερίδη, αναφέροντας τα γεγονότα που μας αποκαλύπτει η διαδικασία του Εθνικού κτηματολογίου.

Αναφέραμε δε στην τότε ανακοίνωση χαρακτηριστικά ότι: «Η ταυτότητα του εν λόγω κυρίου είναι γνωστή από το 1984 αφού από τότε κάνει χρήση του συγκεκριμένου οικοπέδου επί της οδού Πύργου και Ελ. Βενιζέλου ως επαγγελματική στέγη (φυτώριο).

Ο κ. Σιδερίδης δε, με εξώδικο (Οκτώβρης του 1984), του εμφανιζόμενου ως πληρεξουσίου δικηγόρου της εν λόγω εταιρείας φάντασμα (κ. Κιουσόπουλου), προς το Δήμο Ηλιούπολης, παρουσιάζονταν ως εκμισθωτής του οικοπέδου!!! (βλέπε πιο πάνω την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και το αποκαλυπτικό  υλικό).

Τώρα, μετά από σαράντα σχεδόν χρόνια, ο τότε εκμισθωτής παρουσιάζεται ως «νόμιμος εκπρόσωπος»!!!

Σήμερα ο εν λόγω κύριος όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα, αξιοποιώντας «νόμους και παράθυρα» -και της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ– επιδιώκει ολοταχώς να πάρει θέση Χαλίφη στην υπόθεση της Δημόσιας Γης!!!

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο εν λόγω κύριος δεν εφορμά μόνο με τις δικές του πλάτες!!!

Η ιστορική για την πόλη ρήση του εισαγγελέα Σανιδά «για ασύγγνωστη αμέλεια του κράτους», η οποία έδωσε το έναυσμα στην Δημοτική Αρχή του Δ. ΚΙΝΤΗ και στον λαό της πόλης, να αποτινάξουν την βδέλλα των καταπατητών Νασταίων από την Ηλιούπολη, πιθανά να μοιάζει σε κάποιους ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται!!!

Ας το μάθουν οι κάθε λογής υπεύθυνοι ότι «το δις εξαμαρτείν» ούτε προβλέπεται ούτε συγχωρείται!

Πρωτοβουλίες σαν και αυτές των κατοίκων στην Κάτω Ηλιούπολης, δείχνουν «ότι έχουν γνώση οι φύλακες!!!

ΜΠΡΑΒΟ στους συμπολίτες μας και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

lsilioupolis.wordpress.com

Προβλήθηκε 200 φορές

Αυτή είναι η συμμορία των ανηλίκων που σκόρπιζε τον τρόμο σε συνομήλικους

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία ανέβαζαν τα κατορθώματά τους και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλιούπολη: Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων (ΕΝ.Δ.Α.)

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

CINE ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' 2021 / ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» της Ηλιούπολης καλωσορίζει και φέτος τους φίλους του κινηματογράφου σε ένα ανακαινισμένο καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για 75% πληρότητα.