Θλίψη στη Νέα Σμύρνη από τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό του δικηγόρου Φώτη Μαζαράκη, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο γραφείο του.

Ο Φώτης Μαζαράκης γεννήθηκε και κατοικούσε στη Νέα Σμύρνη από το 1957. Κατάγεται από τη Σμύρνη. Αποφοίτησε από την Πρότυπο Ευαγγελική σχολή.

Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και ασκούσε την δικηγορία με έδρα τη Νέα Σμύρνη. Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1998.

Διατέλεσε: Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου(1999-2002), Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2002-2004), Αντιδήμαρχος Έργων, υπεύθυνος για τους κινηματογράφους ΦΙΛΙΠ και ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (2004-2006), Αντιδήμαρχος Νομικών Υπηρεσιών (2012-2013), Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Δημοτικό Γυμναστήριο – Κολυμβητήριο”(2006-2010), Μέλος της τριμελούς επιτροπής για το Τραμ.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

Ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση για την απώλεια του Φώτη Μαζαράκη: «Ένας καλός φίλος, ένας μάχιμος δικηγόρος, ένας άνθρωπος με τον οποίο πορευτήκαμε μαζί στα κοινά της Νέας Σμύρνης για αρκετά χρόνια, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.Πάντα έλεγες για τις πολύτιμες κόρες σου και καμάρωνες, ήσουν περήφανος πατέρας και ευσυνείδητος σύζυγος.Το ήθος σου και ο ακέραιος χαρακτήρας σου ήταν στοιχεία που διέκριναν κάθε σου τοποθέτηση.Διακριτικός και με άποψη για τα τεκταινόμενα του Δήμου, αποτελούσες έναν χρήσιμο συνομιλητή για κάθε Νεοσμυρνιώτη. Αντίο Φώτη. Καλό Παράδεισο».

πηγή


Προβλήθηκε 310 φορές

Παρίσταναν τους συλλέκτες μετάλλων και ξάφριζαν καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Η δράση της συμμορίας ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο και αφαιρούσε τους καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στις περιοχές Ηλιούπολης, Αλίμου, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βούλας και Βάρης.