Νεκρός σε τροχαίο ο Σωτήρης Λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ ''Αρχάγγελος''

Άρτος και Θεάματα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του γνωστού μπαρ «Αρχάγγελος» βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα όπως επιβεβαίωσε συνεργάτης του επιχειρηματία.

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «Αρχάγγελο», το 1996 στου Ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Το μπαρ είχε όλα αυτά τα χρόνια φανατικό κοινό καθώς ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά που μπορούσε κανείς να ακούσει καλή και ψαγμένη ελληνική μουσική.

www.dikaiologitika.gr

Προβλήθηκε 1070 φορές

Τα ζώδια την Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

Η Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά τη μέρα μας με μια διάθεση για ανεξαρτησία, ανοικτό μυαλό και “όλα τα θέλω, όλα τα μπορώ”, αλλά η αντίθεση με τον Άρη στον Λέοντα το πρωί, φέρνει ένταση, ανταγωνισμό και νεύρα!

Τα ζώδια το Σάββατο 17 Μαΐου 2025

Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στον Αιγόκερω σήμερα Σάββατο και το κλίμα είναι λίγο πιο σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα, έτοιμο να προσφέρει νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και συνειδητοποίηση.