Νικόλαος Σπυριάδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο

Ονομάζομαι Νικόλαος Σπυριάδης.

Γεννήθηκα το 1968 στον Άγιο Δημήτριο. Είμαι παντρεμένος, έχω αποκτήσει 3 κόρες και κατοικώ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου όπου βρίσκεται και η επιχείρησή μου.

Κατά τα σχολικά μου χρόνια φοίτησα στο 4ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο & 1ο Λύκειο (Στρογγυλό).

Επαγγελματικά είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας καθαρισμού κτηρίων καθώς και της επιχείρησης Carbonoff, που ειδικεύεται στον καθαρισμό κινητήρων οχημάτων με πανελλαδικό δίκτυο.

Τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου τον γνωρίζω από τα σχολικά μας χρόνια και στο πρόσωπό του είδα έναν άνθρωπο με πάθος και σοβαρό σχέδιο για την αναβάθμιση του Αγίου Δημητρίου.

Αμέσως ένοιωσα την ανάγκη να συμπορευτώ μαζί του στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια. Δύο τομείς στους οποίους πρέπει να γίνουν μεγάλα και γρήγορα βήματα προς την πρόοδο έτσι ώστε να μην ντρεπόμαστε να λέμε ότι κατοικούμε στον Άγιο Δημήτριο!


Γιώργος Παπατριανταφύλλου
υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου


Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο

Ο Νίκος Σπυριάδης στο facebook


Προβλήθηκε 602 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα