Νίκος Καραβαγγέλης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

"Πρώτα η Ηλιούπολη" - Στάθης Ψυρρόπουλος

Ο Νίκος Καραβαγγέλης διαμένει  στην Ηλιούπολη εδώ και  27 χρόνια (αρχικά στην Άνω Ηλιούπολη και τα τελευταία 16 χρόνια στην Αγ. Μαρίνα) και είναι δημότης της από το 1998.

Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών 24, 22 ,16 και 8 χρόνων.

Είναι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και κατά την διάρκεια της καριέρας του υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες της αλλα και σε επιτελικές θέσεις.

Έλαβε διάφορες εξειδικεύσεις ως τεχνικός και παρακολούθησε μετεκπαιδεύσεις, διάφορα σχολεία της ΠΑ και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Αποκόμισε γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες και εμπειρία σε τεχνικά θέματα, στην διαχείριση προσωπικού & υλικοτεχνικών μέσων, διερεύνησης ατυχημάτων και θεμάτων ασφάλειας και υγιεινής εργασίας.
Επιπρόσθετα, μετά την αποστρατεία του έλαβε την πιστοποίηση  προσωπικού παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για 4 χρόνια.
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Είναι πρώην μέλος του Δ.Σ στο ΚΑΦΑΔΗΛ , στην Επιτροπή Διαβούλευσης  και πρώην μέλος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου.


Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφιος

''Τα τελευταία χρόνια βλέπω την πόλη μας να είναι όμηρος ξεπερασμένων πρακτικών και αντιλήψεων, λανθασμένων επιλογών και της αδυναμίας επίλυσης βασικών προβλημάτων της.

Θέλω επιτέλους να δω την Ηλιούπολη να γυρίζει σελίδα, να αναβαθμίζεται και να βρίσκει την δική της ταυτότητα , με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, δίπλα σε κάθε πολίτη, με μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γι αυτό αποφάσισα και επιλέγω να είμαι ένα νέο άνθρωπο, με κοινό όραμα, σχέδιο και πάνω απ' όλα με ισχυρή θέληση για έργα, λύσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η πόλη μας που αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε να αλλάζει.

Με το Στάθη λοιπόν για να αφήσουμε πίσω το παλιό και να κάνουμε την Ηλιούπολη μια πόλη καθαρή, φιλική, σύγχρονη και πάνω απ' όλα ανθρώπινη''.
Ο Νίκος Καραβαγγέλης στο Facebook

Προβλήθηκε 1333 φορές