Οι Δήμοι Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης - Υμηττού, Καισαριανής και Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας – που όλοι συγκαταλέγονται διοικητικά στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών - επειδή αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία πολλών συμπολιτών μας που επί αρκετές μέρες ακούν ή διαβάζουν ότι συνολικά στον Κεντρικό Τομέα καταγράφονται αυξημένα κρούσματα covid-19, εκδίδουμε αυτή την ανακοίνωση για να ενημερώσουμε έγκυρα και υπεύθυνα ότι:

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που λαμβάνουμε τακτικά από τον ΕΟΔΥ, οι Δήμοι μας δεν περιλαμβάνονται σε εκείνους που παρουσιάζουν επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα.

Η συνολική εικόνα του Κεντρικού Τομέα δεν συνεπάγεται ότι ισχύει αναγκαστικά και για κάθε έναν από τους επιμέρους Δήμους του.

Συνεπώς δεν πρέπει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ούτε να κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και πανικό στους πολίτες.

Είναι αυτονόητο, φυσικά, ότι κανείς μας δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει.

Όπως λένε όλοι οι ειδικοί, οι επόμενοι μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι.

Βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω μάχης, ως Δήμοι συνεχίζουμε να καταβάλουμε καθημερινά κάθε προσπάθεια και όλοι οι πολίτες οφείλουμε να συμμορφωνόμαστε με τα μέτρα προστασίας και τις υποδείξεις των ειδικών.

Μένουμε ασφαλείς και θα το ξεπεράσουμε κι αυτό όλοι μαζί!

Οι υπογράφοντες Δήμαρχοι:

Γρηγόρης Κατωπόδης- Δήμαρχος Βύρωνα

Γιώργος Μαρκόπουλος - Δήμαρχος Γαλατσίου

Τάσος Μπινισκος «η πόλη μάς ενώνει» Δάφνη - Υμηττός - Δήμαρχος Δάφνης- Υμητού

Χρήστος Βοσκόπουλος - Δήμαρχος Καισαριανής ''Καισαριανή Τώρα''

Γιάννης Βούρος - Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ''Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία - Γιάννης Βούρος''

πηγή

Ο δικός μας Δήμος δεν ανήκει στον Κεντρικό Τομέα; 

Γιατί δεν υπέγραψε την Ανακοίνωση των παραπάνω Δημάρχων;

Προβλήθηκε 426 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...