Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι δίπλα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της πόλης με έργα.

Εντός των τειχών 18 Νοεμβρίου 2022

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η κλήρωση για δωρεάν χορήγηση σε φοιτητές και φοιτήτριες από την Ηλιούπολη, που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια της ελληνικής περιφέρειας και διανύουν έως και το 4ο έτος των σπουδών τους, (ύστερα από συμπλήρωση σχετικού αιτήματος σε ειδική πλατφόρμα του Δήμου) 6 laptops, 3 δωροεπιταγών των 100 ευρώ και 20 δωροεπιταγών των 20 ευρώ προς εξαργύρωση σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Δείτε εδώ τους τυχερούς: https://docs.google.com/.../1lpUllevluppSXMvCaLmZ.../edit...


«Οι νέες και νέοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας είναι το μέλλον της πόλης μας, είναι το μέλλον του τόπου μας. Σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια οφείλουμε να τους στηρίξουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Οφείλουμε όλοι να είμαστε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες τους», τόνισε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.


Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 505 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.