Ο Δήμος Ηλιούπολης καταγράφει τα επικίνδυνα - ετοιμόρροπα κτίρια και κατασκευές.

Εντός των τειχών 16 Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμος Ηλιούπολης καταγράφει τα επικίνδυνα - ετοιμόρροπα κτίρια και κατασκευές.

Μετά από αίτημα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.), η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, καταγράφει τα επικίνδυνα - ετοιμόρροπα κτίρια και κατασκευές.

Οι συμπολίτες μας που έχουν εντοπίσει σχετικά κτίρια και κατασκευές, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν μέχρι και την Τετάρτη 18/11/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Στη συνέχεια, τo Υ.Π.ΕΝ. σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, θα διενεργήσει αυτοψίες και θα κρίνει εάν θα πρέπει άμεσα να κατεδαφιστούν.

Κώστας Γ. Σεφτελής

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

πηγή


Προβλήθηκε 799 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.