ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δήμος Ηλιούπολης: Ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες για τις γυναίκες στις 12 και 26 Ιανουαρίου 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Χατζηδάκη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρ. Σερέτη

Δύο ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες δράσης και πρόληψης για τις γυναίκες διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) της πόλης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. 

Η πρώτη με θέμα «Ο ρόλος της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην πρόληψη των γυναικολογικών παθήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. με ομιλήτριες την κ. Αικατερίνη Γ. Καλύβα, μαιευτήρα - γυναικολόγο MD, MSc, Eπικ. Επιμελήτρια Β' Κ.Υ. Ηλιούπολης και την κ. Μαρία Υφαντή, μαία Κ.Υ. Ηλιούπολης. 

Η δεύτερη ομιλία με θέμα «Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και νέα δεδομένα» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 26 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. από την κ. Αικατερίνη Γ. Καλύβα, μαιευτήρα - γυναικολόγο, MD, MSc. 

Οι δύο ενημερωτικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου) στην Ηλιούπολη. 


Προβλήθηκε 323 φορές

Σταματούν τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία στο Παίδων ''Αγλαΐα Κυριακού'' λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και προσωπικού

Την αναστολή των προγραμματισμένων χειρουργείων από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποφάσισε σήμερα (08.02.2024) η συνέλευση των γιατρών του χειρουργικού τομέα.