ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δήμος Ηλιούπολης: Ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες για τις γυναίκες στις 12 και 26 Ιανουαρίου 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Χατζηδάκη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρ. Σερέτη

Δύο ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες δράσης και πρόληψης για τις γυναίκες διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) της πόλης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. 

Η πρώτη με θέμα «Ο ρόλος της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην πρόληψη των γυναικολογικών παθήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. με ομιλήτριες την κ. Αικατερίνη Γ. Καλύβα, μαιευτήρα - γυναικολόγο MD, MSc, Eπικ. Επιμελήτρια Β' Κ.Υ. Ηλιούπολης και την κ. Μαρία Υφαντή, μαία Κ.Υ. Ηλιούπολης. 

Η δεύτερη ομιλία με θέμα «Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και νέα δεδομένα» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 26 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. από την κ. Αικατερίνη Γ. Καλύβα, μαιευτήρα - γυναικολόγο, MD, MSc. 

Οι δύο ενημερωτικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου) στην Ηλιούπολη. 


Προβλήθηκε 162 φορές

Ογκολογικό Παίδων ''Αγία Σοφία'': Ψηφίστηκε επί της αρχής η μετατροπή του σε ΝΠΙΔ - Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

«Υπέρ» των άρθρων και στο σύνολό του νομοσχεδίου ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους για τη συζήτηση στην Ολομέλεια, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 το καταψήφισαν.

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας με έλαιο κάνναβης!

Στο BioNatural Care, μπορείτε να βρείτε οργανικά και ασφαλή προϊόντα κάνναβης, όπως λάδι CBD, καθώς και νόμιμα και πιστοποιημένα προϊόντα σε drops (σταγόνες) για εύκολη χρήση, από αναγνωρισμένα brands (Endropia, Sensi Seeds, KannaBio, Endoca, Enecta, Phyto+).

Νέα εποχή για τον ΕΦΚΑ: Τα 3+10 πρότυπα υποκαταστήματα

Αλλάζουν «πρόσωπο» τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ, με αναβάθμιση της κτιριακής και της υλικοτεχνικής υποδομής και της αισθητικής τους και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με τους υπαλλήλους ροής και υποδοχής που έχουν ήδη «πιάσει δουλειά» σε 27 υποκαταστήματα.