Ο ΕΟΦ ανακαλεί μάσκες προσώπου ''λόγω ύπαρξης κινδύνων για την υγεία του ανθρώπου''

Υγεία 05 Αυγούστου 2021

Την ανάκληση από την ελληνική αγορά του προϊόντος «Ιατρική μάσκα προσώπου, 3ών στρώσεων, Type II, εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού, 50τμχ.», της εταιρείας LARISA FACE COVER A.E., «λόγω ύπαρξης κινδύνων για την υγεία του ανθρώπου καθώς και για το περιβάλλον», αποφάσισε ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Στην απόφαση τονίζεται επίσης ότι «η εταιρεία LARISA FACE COVER A.Ε. ως κατασκευαστής του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να αποσύρει το προϊόν από την αγορά».

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1098 φορές

''Ksou ksou'': Η δωρεάν εφαρμογή για κουνούπια και κατσαρίδες - Πώς την κατεβάζουμε στο κινητό

Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο της κινητής συσκευής ένα αρχείο ήχου που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων

Ενημέρωση από το Δήμο Ηλιούπολης σχετικά με τα κρούσματα στρεπτόκοκκου

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας(Ε.Ο.Δ.Υ.) παρατηρείται τον τελευταίο χρονικό διάστημα αλυσιδωτό κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω κρουσμάτων στρεπτοκοκκικής λοίμωξης από πυογόνο στρεπτόκοκκο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

74η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης προσηλωμένη με συνέπεια στο κοινωνικό της έργο, διοργανώνει την 74η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας.