Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο μπότσια BC3 των Παραολυμπιακών Αγώνων

Άρτος και Θεάματα 02 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό BC3, στο τάι μπρέικ για να φτάσει τα επτά μετάλλιο συνολικά σε πέντε συνεχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 2008!

Ο Έλληνας πρωταθλητής πρόσθεσε στην συλλογή του ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Στον μικρό τελικό απέναντι στον στον Πολωνό Ντάμιαν Ισκρίτσκι το άγχος ήταν τεράστιο, ωστόσο στο τέλος ο Πολυχρονίδης κατάφερε να επικρατήσει.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 4-4 για να πάει ο αγώνας στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Πολυχρονίδης με τη στήριξη της ramp operator Κατερίνας Πατρώνη ακολούθησε τρομερή τακτική για να πάρει τη νίκη με δύο μόνο βολές!

Κάπως έτσι η ελληνική παραολυμπιακή αποστολή έφτασε στην κατάκτηση του 5ου της μεταλλίου (2 ασημένια, 3 χάλκινα).

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 784 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026: ''Η σούπα του Σεβάν - παραδοσιακά αρμένικα γιοβαρλάκια με κιμά και πλιγούρι'

Χορταστική, θρεπτική, θερμαντική -το τέλειο αντίδοτο στα κρύα-, αυτή η σούπα από την ορεινή λίμνη Σεβάν με τα τοσοδούλικα γιουβαρλάκια είναι από τα νοστιμότερα και σημαντικότερα φαγητά της αρμένικης κουζίνας.

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026: ''Εύκολη τάρτα με γλυκοπατάτα και δραμινό τσορίθο ή μπέικον''

Μια γρήγορη ζύμη που μας λύνει τα χέρια και μια λιχούδικη γέμιση με γλυκοπατάτα και αλλαντικά σε μια τάρτα που μπορούμε να κάνουμε είτε θέλουμε ένα εύκολο βραδινό είτε θέλουμε ένα ορεκτικό για ένα κάλεσμα στο σπίτι.