Στάθης Ψυρρόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης

Σήμερα κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για την διεκδίκηση της ηγεσίας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» έπειτα από την απόφαση του Προέδρου και ιδρυτή της, Βασίλη Βαλασόπουλου, αλλά και της Ολομέλειας να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου.

Θέτω πλέον τον εαυτό μου στην κρίση των μελών, των φίλων αλλά και όλων των συμπολιτών μου στο επικείμενο συνέδριο του Νοεμβρίου που θα πραγματοποιήσει η Παράταξη μας.


Δηλώνω περήφανος που θα εργαστώ με την παράταξη που εκλέχθηκα το 2014, το 2019 και παραμένω πιστός στις αρχές της από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής μας ομάδας.


Θα εργαστώ για την επανασύσταση της, την ανανέωση της σε πρόσωπα και πολιτικές και την επανασύνδεση της με την κοινωνία της Ηλιούπολης.


Απώτερος στόχος μου είναι να αποτελέσουμε την απάντηση για τη στασιμότητα που επικρατεί στην πόλη μας και μέσα από την αλλαγή του υπάρχοντος αναποτελεσματικού μοντέλου διοίκησης, να διεκδικήσουμε με τους ανθρώπους της Ηλιούπολης το όραμα για μια πόλη πρότυπο.


πηγή

Προβλήθηκε 253 φορές

Rapid test στον Δήμο Ηλιούπολης

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται ακόμη μια φορά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης από τις 09:00 έως τις 15:00.