Μεθεόρτια τιμήθηκε η ονοματική εορτή του μητροπολίτη Βρεσθένης Θεοκλήτου, στην εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.


Ο μητροπολίτης Βρεσθένης, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, ιερούργησε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο υποκείμενο του ναού της αγίας Μαρίνης, παρεκκλήσιο του αγίου Νεκταρίου, συμπαραστατούμενος από τον πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Το ιερό αναλόγιο διηκόνησαν οι δομέστιχοι, Δημήτριος Μπούκας και Δημήτριος Σκούταρης, ενώ το ιερό βήμα οι αναγνώστες Ιωάννης Γαυγιωτάκης και Ιάσων Βέτσικας.


Με την παρουσία του σεβασμιωτάτου ευλογήθηκε ο Φεβρουάριος στην ενορία από την αρχή του. Ιερούργησε στην εορτή της Υπαπαντής, αλλά και την τελευταία ημέρα του μηνός, όπου και δέχθηκε τις προσρήσεις της κοινότητας επί τοις ονοματηρίοις του, από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ και τους προαναφερθέντες.

Επίσης δέχθηκε ευχές και των λοιπών κληρικών του ναού, πρωθιερέως Λάμπρου Ξεσφύγγη, που ιερούργησε στην πρώτη Θεία Λειτουργία στο ναό της αγίας Μαρίνας και αρχιμανδρίτου Δαμασκηνού Φυλακτού που βρίσκονταν στο ναό της Αναστάσεως κοιμητηρίου Ηλιουπόλεως.


Ο εορτάσας, τίμησε την προ διημέρου μνήμη του αγίου μάρτυρος Θεοκλήτου, με Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της μονής Πεντέλης, όπου και διαμένει συμπαραστατούμενος υπό αδελφών της Μονής και συμπροσευχομένου του ευχηθέντος εις αυτόν, μητροπολίτου Θερμοπυλών Ιωάννου, του και καθηγουμένου της ιεράς μονής.


Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Προβλήθηκε 172 φορές

Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης: Αγωνιστική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Απρίλη με Συγκέντρωση και Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στην κεντρική Πλατεία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.