O Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις 2 απόπειρες βιασμού: Ξέσπασαν σε κλάματα Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

Άρτος και Θεάματα 15 Ιουλίου 2025

Εκδόθηκε η ετυμηγορία για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για 2 απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του. Οι 2 γυναίκες που τον κατήγγειλαν, στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασαν σε κλάματα.

Παρά την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, Ανδρέα Καραφλό που ζήτησε την πλήρη αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη, το δικαστήριο απέρριψε και τους ισχυρισμούς περί υπαναχώρησης και μετατροπής της κατηγορίας.

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν, οι δύο καταγγέλλουσες και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας όπως και μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν ούτε εκείνες τα δάκρυά τους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σειρά του αποδέχθηκε την απόφαση τελείως ανέκφραστος. Στο πλευρό του ηθοποιού, για ακόμη μία φορά στάθηκε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Αυτή την ώρα η υπεράσπιση αιτείται την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για την απόπειρα βιασμού σε βάρος ηθοποιού το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη». Ο ηθοποιός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και για την απόπειρα βιασμού σε βάρος συναδέλφου του μέσα στο αυτοκίνητό του το 2014.

περισσότερα σε λίγο....

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 729 φορές

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Κοσμάς Φουντούκης

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κοσμά Φουντούκη. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν ηθοποιοί, όπως ο Κώστας Μπερικόπουλος, ο Φαίδων Καστρής και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τα ζώδια την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Ερμή – Άρη στο Σκορπιό και δεν λείπουν οι καβγάδες και οι μάχες επιβολής στις ανθρώπινες επικοινωνίες! Η επιμονή και το πείσμα θα προκαλέσουν ισχυρές αντιπαραθέσεις!