Η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν έντονα την επίθεση αγνώστων στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Οι δράστες πέταξαν μπογιές, τρικάκια υπέρ του καταδικασμένου δολοφόνου της 17 Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα και μία μολότοφ που δεν εξερράγη στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Action24.


O υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την επίθεση.

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν.Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

ΝΔ: Ένα ακόμη χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης δήλωσε πως «η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας απο τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις.

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται”.

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύτως καταδικαστέα ενέργεια

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου.

Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», τονίσει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΙΝΑΛ: Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία«Η επίθεση εναντίον του @action24_ είναι απολύτως καταδικαστέα.

Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

πηγή


Προβλήθηκε 75 φορές
Παραιτήθηκε από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ο Ντογιάκος μετά την ανακοίνωση για Κουφοντίνα

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δημήτρη Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα», ανέφερε στην επίμαχη ανακοίνωσή της η ΕΔΕ

Δ.Ε.Η.: ''Δυνατότητα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος με ευνοϊκούς όρους''

Περισσότερα από 1.500 ευάλωτα νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, αναμένεται να ωφεληθούν από την επέκταση της ρύθμισης για τους ευνοϊκούς όρους επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος...