Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 11 Φεβρουάριου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45.

Για τα εξής θέματα: 

Αντικατάσταση Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Α.Φ.Α.Δ.Η.Λ» μετά από παραίτηση (την θέση του κ. Παναγιώτη Βιδάλη όπου ανέλαβε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει o κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας)


Αντικατάσταση Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.» μετά από παραίτηση (την θέση του κ. Κωνσταντίνου Ντέτσικα αναλαμβάνει η Κυρία Ευαγγελία Αντωνίου)


 Αντικατάσταση Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.» μετά από παραίτηση (την θέση της Κυρίας Ευαγγελίας Αντωνίου αναλαμβάνει ο κ. Λουκάς Ζαχείλας)


 Αντικατάσταση Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.» μετά από παραίτηση (την θέση του κ. Ευάγγελου Κεφαλά αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Μπενέκης)


 Αντικατάσταση Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Π.Α.Ο.Δ.Η.Λ» μετά από παραίτηση (την θέση του κ. Λουκά Ζαχείλα αναλαμβάνει η Κυρία Ιωάννα Σκλαβενίτη)Προβλήθηκε 230 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.