• lampros_odontiatros
  • anthologio
  • venchi
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • carbonoff
  • raxati
  • little_bees
  • ispecs
  • afetiria
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • jason cafe
  • artina bakery
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • enso_tatoo
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • booze
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • anagnostou
  • moutrakia.kids.tv
  • petshopcorner

Οι απολυμάνσεις και το πλύσιμο σε όλους τους πολυσύχναστους χώρους της Ηλιούπολης εντατικοποιούνται. (φωτογραφίες)

Εντός των τειχών 09 Νοεμβρίου 2020

Οι απολυμάνσεις και το πλύσιμο σε όλους τους πολυσύχναστους χώρους της Ηλιούπολης εντατικοποιούνται.



Η ομάδα καθαριότητας του Δήμου μας με οχήματα, σαρώνει την πόλη καθημερινά, για να περιορίσουμε τη διασπορά και να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη Δημόσια Υγεία.

lockdown2 

Αντζινάς Γιάννης

Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης

πηγή και φωτογραφίες (εδώ)

Προβλήθηκε 794 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.