Οι  Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης,  στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού  για την  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ,  ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Η ανυπαρξία ενημέρωσης περί των απαραίτητων περιβαλλοντικών, αρχιτεκτονικών και συγκοινωνιολογικών μελετών και η «έκπληξη» γι΄ ακόμα μια φορά, της ξαφνικής παρουσίας του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του σε επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστες, εν μέσω αύξησης κρουσμάτων και χάους στην κοινωνία, προκαλούν το κοινό αίσθημα. 

Η ΝΔ δεν έχει διδαχθεί τίποτα.

Ποντάρει στο αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό «αναπτυξιακό» μοντέλο της άνευ όρων τσιμεντοποίησης, αδιαφορώντας για τις τοπικές κοινωνίες και την ποιότητα ζωής, εμάς και των παιδιών μας.

 Στεκόμαστε στον αντίποδα αυτών των εξελίξεων προτάσσοντας,  το δημόσιο συμφέρον, την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, τη συμπερίληψη, το πράσινο και την κοινωνική διαβούλευση.Γιατί εμείς είμαστε μέρος αυτής της κοινωνίας και της αγωνίας της.


                                                                                         Οι Συντονιστικές Επιτροπές 


Προβλήθηκε 147 φορές

Κινητοποιήσεις για την παραμονή των ΕΛΤΑ στην Ηλιούπολη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης σύμφωνα με το σημερινό έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο το οποίο αφορά την συγχώνευση του κέντρου διανομής από την Ηλιούπολη στον όμορο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ανέφερε...

Η νέα ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ

1η Μαΐου και η Αντιπυρική περίοδος ξεκινά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει για ακόμη μια χρονιά τον καλύτερο της εαυτό, προστατεύοντας το βουνό μας τον Υμηττό, αλλά και βοηθώντας όπου αλλού παραστεί ανάγκη.

Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης ''Το Παιδικό Στέκι'', θα συμμετέχει και αυτή την χρονιά στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης ''Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής'' έτους 2021-22.

Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ επιτρέπει την πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, την μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα, τις κατασκευές και πολλά άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.

Πένθος στην Αγία Μαρίνα, την ημέρα της Ανάστασης. ''Έφυγε'' ο Θοδωρής Πενέσης

Ο Θοδωρής Πενέσης, όπως τον περιγράφουν οι δεκάδες φίλοι, οι γείτονες και συνάδελφοι του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκπαιδευτικά site (ήταν ένας από τους 2-3 πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς φροντιστηριακών βιβλίων Φυσικής) υπήρξε αξιοπρεπής, ακέραιος χαρακτήρας και Καλός Άνθρωπος! Άφησε το αποτύπωμά του και είναι στην μνήμη όλων μας.