του Νίκου Καραβέλου


Αυτοί προηγούνται στην επίθεση κατά του λαού, αλλάζοντας θέσεις εμπρός πίσω, όπως οι άτακτοι Βασιβουζούκοι. Πριν από την επίθεση της φάλαγγας των γενιτσάρων.

Μολονότι εκπλήττεστε, σας ενημερώνω ότι αυτά τα περιτρίμματα έχουν σπουδάσει Ιατρική, οι περισσότεροι ανοίγοντας την άθλια ζωή τους με χρήματα δικά σας και δικά μου, αφού εμείς πληρώσαμε τις σπουδές τους για να μας γιατρεύουν και όχι για να ακούμε τις στριγκλιές από τα κουφάρια τους στις τηλεοράσεις.

Νταήδες της επιστήμης!

Αυτοί πληρώνονται από το κράτος για να είναι γιατροί και όχι για να απειλούν και να εκβιάζουν. Για να υπηρετούν την υγεία και όχι για να φοβίζουν. Για να διδάσκουν και όχι για να περιφέρουν στις ρούγες τις ντροπές τους. Για να είναι πρωτίστως άνθρωποι και όχι κτήνη.

Περιφερόμενοι τρομοκράτες!

Ο επιστήμων, ιδίως ο γιατρός έχει υποχρέωση να υπηρετεί την αλήθεια και όχι να ψεύδεται. Να αντιτίθεται στα εγκλήματα και όχι να συμμετέχει. Να γλυκαίνει την ψυχή των ασθενών και όχι να μετατρέπει με την συμφεροντολογική του κακότητα σε αρρώστους ακόμη και τους υγιείς.

Κρατικοδίαιτοι ασπρορομπίτες!

Όχι αυτά τα τέρατα δεν είναι γιατροί. Κακοποιοί είναι του κοινού ποινικού δικαίου. Γιατί ασκώντας αφόρητη ψυχολογική βία, απειλούν ,ασκούν παράνομη βία, εκβιάζουν, οδηγούν τους ανυποψίαστους πολίτες σε καταστάσεις πανικού, με σκοπό να τους φέρουν στο κατώφλι του επικίνδυνου και ανέτοιμου, τουλάχιστον, εμβολίου.

Συμμορία παραφρόνων!

Οι απηνείς "καταδρομές " τους σε βάρος των πολιτών καθημερινά, δεν δικαιολογούνται μόνο με την θεωρία της "οικονομισιάς". Για να βγαίνεις κάθε μέρα στην τηλεοπτική "πιάτσα" για να διαλαλήσεις την πορνική πραμάτεια σου, χωρίς μάλιστα να έχεις ανάγκη , πρέπει να είσαι διαταραγμένος.

Είναι αυτοί και τους ξέρετε, αυτούς και τις πράξεις τους. Έπρεπε ήδη να φοβούνται. Κι όμως βγαίνουν και μιλούν και τους ακούτε και δεν βρίσκεται , επί τέλους,ένας από εμάς "χριστιανός" που σέβεται λίγο τον εαυτό του να τους ρίξει ένα καλό "ξύλο"!

Αδιάβαστοι, ασεβείς!

Και μιλούν για την "υποχρεωτικότητα"( έτσι το λένε συναγωνιζόμενοι σε αμάθεια τους δημοσιογράφους), των εμβολίων των πολυεθνικών εταιριών στα πόδια των οποίων προσκυνούν.

Τίθεται το μέγα ερώτημα:

Αυτοί ευθύνονται περισσότερο ή ο κόσμος που τους ανέχεται ;

Ιδίως οι άλλοι γιατροί, που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς, που, όμως, εκτίθενται και γελοιοποιούνται χωμένοι , τουλάχιστον μέχρι σήμερα, μέσα στη φοβική ή στην βολική γι αυτούς σιωπή. Μέχρι τον λαιμό!Προβλήθηκε 213 φορές

Ο ΣΕΒ θέλει και λεφτά για να μην πληρώνει! (του Γιώργου Τζεδάκι)

Πώς φαίνεται ο Χατζηδάκης ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ του. Θα δουλεύει, λέει, μια μητέρα 10-12 ώρες κάθε μέρα κι έτσι θα μπορεί στο ρεπό της Παρασκευής να παίζει με τα παιδιά της. Μόνο που τότε βρε Κωστή μας δεν θα μπορεί από την κούραση ούτε να τους μιλήσει!

... και... Πράσινα Άλογα (και... πράσσειν άλογα) - Τούλα Πάντου - Σταύρος Πάντος

Έναν ''μύθο'' θα σας πω ... Σε κάποια πόλη, κάποιος από τύχη εφευρέτης καταστρέφει το κοντινό δάσος, για να αξιοποιήσει τα φυτά για μια εφεύρεσή του που κάνει τρελές πωλήσεις. Στόχος να αποκομίσει κέρδη. Όλη η βλάστηση και η φυτική ζωή της πόλης αντικαθίστανται με τεχνητές κι ένας άπληστος Δήμαρχος, ο Aloysius O'Hare...

Θεωρούν τη χώρα τσιφλίκι τους! (Γιώργος Τζεδάκις)

Η Κεραμέως μας εξηγεί πως όσοι μαθητές δεν γράφουν καλά στις πανελλαδικές εξετάσεις «δεν αξίζουν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο». Στο μεταξύ, η ίδια απέτυχε να μπει και φοίτησε στο εξωτερικό! Και την έκαναν και υπουργό Παιδείας… Έχει, όμως, ιδέες η αφιλότιμη.

Η Πόλις Εάλω...Ο θανάσιμος τραυματισμός του Ιωάννη Ιουστινιάνη (29 Μαΐου 1453) του Κωνσταντίνου Λινάρδου

Στις 26 Ιανουαρίου του 1453, κατέφτανε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με 700 στρατιώτες, ο κατά Δούκα `` επιδέξιος ανήρ και εις παραταγάς και συνασπισμούς πολέμων δοκιμώτατος `` Γενουάτης, Ιωάννης Ιουστινιάνη Λόγγο.

Τα ''ινδικά χοιρίδια'' και οι χοίροι (του Νίκου Καραβέλου)

Για λόγους αρχών, οφείλουμε συγγνώμη από τα συμπαθή γουρούνια,(που τόσα παθαίνουν από εμάς), επειδή τα παρομοίασα με κάποιους της Ιατρικής, των οποίων το θράσος μαζί με την αμορφωσιά αποκαλύπτουν πως μόνο του το "γιατριλίκι" και "καθηγητιλίκι" δεν σε κάνει άνθρωπο.