Οι Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης και του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ενώθηκαν σήμερα με τον ΣΠΑΥ σε κοινή αποστολή καθαριότητας του βουνού.

Εντός των τειχών 03 Φεβρουαρίου 2021

Συνεργασία, οργάνωση και προγραμματισμός είναι η συνταγή της επιτυχίας για να διατηρήσουμε τον Υμηττό μας καθαρό, ειδικά αυτή την περίοδο που έχει αυξηθεί κατά πολύ η επισκεψιμότητα των πολιτών!

Στο πλαίσιο της 3ης φάσης του μεγάλου εγχειρήματος καθαρισμού του ΣΠΑΥ, οι Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης και του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ενώθηκαν σήμερα με τον ΣΠΑΥ σε κοινή αποστολή καθαριότητας του βουνού.


Αδειάστηκαν όλοι οι ξύλινοι κάδοι απορριμμάτων κατά μήκος των δασικών δρόμων και συγχρόνως πραγματοποιήθηκε καθαρισμός σε μονοπάτια, πλατώματα και σημεία υψηλής επισκεψιμότητας από το Μοναστήρι του Καρέα μέχρι τα Αστυνομικά της Ηλιούπολης και από την περιοχή των Αστυνομικών μέχρι την Αγία Ειρήνη και την κορυφή της Αργυρούπολης.


Το προσεχές διάστημα, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους γύρω από τον Υμηττό, θα προγραμματίσουμε αντίστοιχες παρεμβάσεις με στόχο να ανεβάσουμε τον πήχη της καθαριότητας του βουνού μας ακόμα πιο ψηλά!


πηγή + φωτογραφίες (εδώ)


Προβλήθηκε 700 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.