Αναθεωρημένα δημοσιονομικά στοιχεία προηγούμενων ετών οφείλει να αποστείλει το Υπουργείο Εσωτερικών στην Ελληνική Στατιστική Αρχή και για το λόγο αυτό απέστειλε έγγραφο στους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ζητώντας να μεριμνήσουν για την «ορθή επικαιροποίηση» των οικονομικών στοιχείων στον Κόμβο Διαλειτουργικότητας (ΚΔ), καθώς και στη Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων του ΥΠΕΣ, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν μεταβολές σε σχέση με τα ήδη υποβληθέντα στοιχεία.

Το έγγραφο απευθύνεται στους Δήμους, τις Περιφέρειες, τα Νομικά τους Πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων των Συνδέσμων και των Επιχειρήσεων όπου συμμετέχουν και είτε έχουν αναλάβει την οικονομική τους διαχείριση είτε η έδρα τους είναι εντός των διοικητικών ορίων του ΟΤΑ.

Επιπλέον, στα Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης, στην ΚΕΔΕ, την ΕΝΠΕ και την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Όσον αφορά τη Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων ΥΠΕΣ, τα Δελτία μηνών Δεκεμβρίου (ή Δ΄ τριμήνου) των ετών 2017, 2018, 2019 και 2020 θα από-οριστικοποιηθούν αυτόματα για όλους τους Φορείς στις 17.2.2021 και θα οριστικοποιηθούν αυτόματα στις 26.2.2021.

Για τον Κόμβο Διαλειτουργικότητας, η άντληση των στοιχείων από τον Κόμβο θα πραγματοποιηθεί μία φορά μαζικά για όλους τους Φορείς στις 26.2.2021 και θα αφορά τις αναφορές που θα έχουν υποβληθεί εκ νέου, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο έγγραφο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ανατρέξετε στο αριθμ. 9541/8.2.2021 έγγραφο του Υπουργείου, ΕΔΩ

 www.airetos.gr 


Προβλήθηκε 109 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.