Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

Με βάση την νέα ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 03/03/2021 και τις διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηλιούπολης θα λειτουργήσουν ως εξής:

Αθλητικό Κέντρο Στίβου «ΧΑΛΙΚΑΚΙ» & Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, επιτρέπεται η χρήση έως 50 άτομα συνολικά εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης.

Γήπεδα Αντισφαίρισης Πανοράματος, επιτρέπεται η χρήση έως 4 αθλητές.

Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, επιτρέπεται η χρήση μόνο για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες.

θα ακολουθήσει ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες.

πηγή

Προβλήθηκε 220 φορές

Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης: Αγωνιστική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Απρίλη με Συγκέντρωση και Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στην κεντρική Πλατεία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.