Παλαιό Φάληρο: ''Γάζωσαν'' με σφαίρες επιχειρηματία ενώ οδηγούσε

Στα πέριξ 10 Μαρτίου 2022

Δολοφονική επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης εναντίον ενός 65χρονου επιχειρηματία στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως μετέδωσε το OPEN, ο επιχειρηματίας κινούνταν σε δρόμο στο Παλαιό Φάληρο, όταν άγνωστοι πλησίασαν (πιθανόν με άλλο αυτοκίνητο) και άρχισαν να πυροβολούν.

Ο επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης κατασκευαστικής) τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο γιος του.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 3:00 στα ξημερώματα.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 837 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.