Καλοί οι πανηγυρισμοί για το Μουντιάλ. (Αν και δεν έπρεπε να το βλέπετε λόγω ιδεολογίας αφού γνωρίζετε ότι «Βουτηγμένο» στο αίμα το Μουντιάλ: Πάνω από 6.500 εργάτες νεκροί στο Κατάρ (εδώ). Αλλά τέλος πάντων. 

Έχουμε γράψει και ξαναγράψει σχετικά με διάφορα ''ευτρέπελα'' που υπάρχουν στον ιστότοπο του Δήμου Ηλιούπολης. Ιστότοπος που έχει πληρωθεί πολύ καλά, ιστότοπος που αν εσείς ήσασταν αντιπολίτευση θα κατακρίνατε ίσως συνέχεια.

'Έχουμε γράψει π.χ. για την πληρωμένη  πλατφόρμα με την ονομασία ''ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' (εδώ) η οποία 11 ημέρες πριν την λήξη του 2022 δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί...

Έχουμε γράψει π.χ. για ''Υπηρεσίες διαχείρισης και προβολής του Δήμου Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης'' (εδώ) χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο που ενώ έχουμε τμήμα επικοινωνίας, η διαχείριση των μέσων αυτών πρέπει να γίνεται από την Πάτρα.

Έχουμε γράψει π.χ. για τα 37 μέλη στην πλατφόρμα του ''Ψηφιακού Χωριού Ηλιούπολης'' (MEV) (εδώ) πλατφόρμα που μάλλον θα πληρωθεί και το 2023. 

Έχουμε γράψει π.χ. για το μοσχολέμονο και για τα ποσά που πληρώνουμε (χωρίς να γνωρίζουμε πολλά) για την λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου και τα ποσά που θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε (εδώ)

Έχουμε γράψει και τι δεν έχουμε γράψει αλλά μάλλον δεν ''πονάνε'' οι τσέπες σας γιατί τα χρήματα δεν βγαίνουν από εσάς αλλά από τους δημότες...

Να ευχηθώ καλές γιορτές και ελπίζω κάποια στιγμή να θεωρήσετε τις ερωτήσεις μας σημαντικές...

Εντέλει το μάτι έκανε την δουλειά του έτσι ώστε εσείς να κοιτάτε και να πανηγυρίζετε από εκεί ψηλά...

Προβλήθηκε 574 φορές