Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές.

- Πέταξαν τρικάκια

Διαβάζουμε στο athens.indymedia.org:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ για τον Δ. Κουφοντίνα.

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο από αλληλέγγυους και αλληλέγγυες στον Δ. Κουφοντίνα που βρίσκεται στην 44η ημέρα απεργίας πείνας. Άμεση μεταγωγή του συντρόφου στις φυλακές Κορυδαλλού. (20/02/2021 4:04 μ.μ.)

Οι μπάτσοι επιτίθονται αυτήν την στιγμή στους συντρόφους και τις συντρόφισσες, στον ηλεκτρικό σταθμό στο Μοσχάτο. (20/02/2021 4:18 μ.μ.)

Οι μπάτσοι έχουν εγκλωβίσει τον κόσμο στον ηλεκτρικό και απειλούν με επέμβαση. Έγινε και ρήψη κρότου λάμψης μέσα στον σταθμό. Έχουν έρθει κλούβες για να μαζέψουν τον κόσμο. (20/02/2021 4:26 μ.μ.)

Μετά από παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο από αλληλέγγυους και αλληλέγγυες στον Δ. Κουφοντίνα που βρίσκεται στην 44η ημέρα απεργίας πείνας, οι σύντροφοι-ισσες έχουν εγκλωβιστεί στον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου από αστυνομικές δυνάμεις που έχουν φέρει και κλούβες προκειμένου να τους προσάγουν. Οι σύντροφοι-ισσες στην πλατφόρμα βρίσκονται συνωστισμένοι υπό την πίεση των μπάτσων με άμεσο κίνδυνο να υπάρξει ατύχημα στις γραμμές του ηλεκτρικού. (20/02/2021 4:41 μ.μ.)Προβλήθηκε 121 φορές
Συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Ιωνία: Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για ένα 58χρονο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε καντίνα, στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Τατοΐου, στη Νέα Ιωνία και έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το βράδυ του Σαββάτου.