Παροχή βοηθείας - Αναζήτηση ατόμων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/7/2021 και ώρα 18:50. Η αναζήτηση είχε αίσιο τέλος για 2 ανήλικους 16 και 14 ετών οι οποίοι χάθηκαν στον ορεινό όγκο του Υμηττού στην περιοχή της Ηλιούπολης. Βρέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στον μνημείο Μιχαηλίδη.
Στη αναζήτηση συμμετείχαν το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2 με 2 εθελοντές, το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας με 2 οχήματα και η Ελληνική Αστυνομία με μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.
Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.