Διαβάζουμε πάλι: 

''Η ανησυχία για την Αττική - Υψηλό είναι το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο Αθηναίων, το Βύρωνα, το Γαλάτσι, τη Δάφνη, του Ζωγράφου, την Ηλιούπολη, την Καισαριανή και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την έκτακτη σύσκεψη χθες των λοιμωξιολόγων προκάλεσαν τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Αττική. Υψηλό είναι το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο Αθηναίων, το Βύρωνα, το Γαλάτσι, τη Δάφνη, του Ζωγράφου, την Ηλιούπολη, την Καισαριανή και τη Νέα Φιλαδέλφεια.''

Θυμηθήκαμε πάλι την δήλωση σας μέσω facebook: 

Δήμος Ηλιούπολης

''Ο Δήμος Ηλιούπολης, ο δεύτερος σε πληθυσμό Δήμος του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, έχει αντιμετωπίσει την κρίση με υπευθυνότητα και καταγράφει αναλογικά ελάχιστα κρούσματα. Η προσπάθεια διασποράς αστήρικτων ειδήσεων από κάποιους ανεύθυνους, διαψεύδεται από την πραγματικότητα και πέφτει στο κενό''.


Και εδώ λοιπόν έρχεται η ανησυχία μας και η ανησυχία των δημοτών της πόλης μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (που μάθαμε ότι έγινε η μετατροπή του σε αποκλειστικό Κέντρο Εμβολιασμού Covid 19''!) πόσα rapid tests έχουν γίνει και ποιά τα αποτελέσματα τους.

Θυμηθήκαμε την επίσκεψη του κ. Δημάρχου στο Κέντρο Υγείας (εδώ)

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ  ΟΤΙ ''ΒΡΑΖΕΙ'', ''ΦΛΕΓΕΤΑΙ'' κλπ κλπ.

Προβλήθηκε 608 φορές

Γ. Σγουρός: Τα…. λαγουδάκια, που στοίχισαν 73.408 ευρώ, του κ. Πατούλη αποτελούν δείγμα του τρόπου διαχείρισης των χρημάτων της πολιτών της Αττικής

Η σημερινή ανάθεση έγινε κατόπιν «διαγωνισμού», με φωτογραφικές προδιαγραφές του τύπου «ζητείται λαγουδάκι με… σμόκιν που να κρατάει ταμπέλα, ύψους και πλάτους τάδε μέτρων και με φωτοσωλήνες συγκεκριμένων προδιαγραφών»...Το κάθε λαγουδάκι προϋπολογίστηκε στο ποσόν των 15.000 € !!!!