Πένθος στην Αγία Μαρίνα, την ημέρα της Ανάστασης

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, "έφυγε" νικημένος από τη σύγχρονη μάστιγα του κορονοϊού, σε ηλικία 56 ετών, ο Θοδωρής Πενέσης, κάτοικος Αγίας Μαρίνας, αφήνοντας πίσω του δύο μικρά παιδιά και τη γυναίκα του Βασιλική. 

Ο Θοδωρής Πενέσης, όπως τον περιγράφουν οι δεκάδες φίλοι, οι γείτονες και συνάδελφοι του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκπαιδευτικά site (ήταν ένας από τους 2-3 πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς φροντιστηριακών βιβλίων Φυσικής) υπήρξε αξιοπρεπής, ακέραιος χαρακτήρας και Καλός Άνθρωπος! Άφησε το αποτύπωμά του και είναι στην μνήμη όλων μας ... Είναι βέβαιο πως η κοινωνία των αξιών, την οποία με τη στάση ζωής του εκπροσωπούσε, έγινε φτωχότερη...


Ο Θοδωρής πρόσεχε, είχε την έννοια της ατομικής ευθύνης μέσα του και έκανε ό,τι έπρεπε για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους. Ήταν, όμως, άτυχος… πραγματικά άτυχος! Ακόμη και οι θεράποντες ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ., που πάλεψαν μαζί του για να τον κρατήσουν στη ζωή, λυπήθηκαν αφάνταστα που χάθηκε ο Θοδωρής, ο καλός μας Θοδωρής.


Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος (η σύζυγός του είναι μέλος πολυμελούς και σημαντικής οικογένειας της πόλης).


Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλλονιά.


Το θλιβερό αυτό νέο το μάθαμε από τον κ.Νεκτάριο Βακάλη (στην ομάδα Πολίτης της Ηλιούπολης)  


Για το θλιβερό αυτό νέο διαβάζουμε και στο site flamis.gr


Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή ο Θοδωρής Πενέσης, σύζυγος της Γενικής Γραμματέως του συλλόγου Εν Αθήναις και Πειραιεί Παΐων, Βασιλικής Πανουτσακοπούλου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου των Εν Αθήναις και Πειραιεί Παΐων αναφέρει:

Έφυγε χθες από τη ζωή, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, σε ηλικία 56 ετών, ο  Θοδωρής Πενέσης, σύζυγος της Γ. Γραμματέως του Συλλόγου μας, Βασιλικής Πανουτσακοπούλου, αφήνοντας πίσω του δύο μικρά παιδιά. Η απώλειά του βύθισε σε λύπη, όχι μόνο την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και όσους γνώριζαν τον ίδιο και την οικογένειά του από κοντά.  Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλλονιά.

Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του και ιδιαίτερα  στην αγαπημένη του σύζυγο, στην κόρη και στο γιο του.

Καλό ταξίδι Θοδωρή!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου του Συλλόγου Των Εν Αθήναις και Πειραιεί Παϊων


Προβλήθηκε 1626 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ''

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, απηύθυνε και φέτος, κάλεσμα σε λογιστές της πόλης μας, όπως εθελοντικά συνδράμουν στη δωρεάν σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων δημοτών μας με χαμηλό εισόδημα.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής: ''Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης''

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, για τη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών ηλικίας 14, 16 και 19 ετών