Πένθος στον Αθηναϊκό για τον Μίμη Ραπτόπουλο

Στα πέριξ 03 Ιανουαρίου 2021

Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αθηναϊκού με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του συλλόγου και πρώην πρόεδρος Μίμης Ραπτόπουλος.

Το δελτίο τύπου

Ο χρόνος για την οικογένεια του Αθηναϊκού δεν ξεκίνησε με το δεξί έφυγε ο Δημήτρης (Μιμης) Ραπτόπουλος.

Ο κύριος Ραπτόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος (φωτό) αλλά έχει συμβάλλει σημαντικά και στην Ακαδημία του Ποδοσφαιρου μας.

Όμως δεν έμεινε εκεί, υπήρξε συντελεστής επιτυχιών και στο τμήμα χειροσφαίρισης όπου και αγωνίστηκαν με επιτυχία τα τρία αγόρια του Αντρέας , Μάνος , Αλέξης.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

πηγή

Προβλήθηκε 1030 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.