Περιπετειώδης καταδίωξη κακοποιών από το Παλαιό Φάληρο στο Μενίδι

Στα πέριξ 16 Δεκεμβρίου 2022

Είχαν τους κλεμμένους καταλύτες με τα πολύτιμα μέταλλα μέσα στο αυτοκίνητο. Οι δυο κακοποιοί έτρεχαν σαν δαιμονισμένοι από τη Βούλα μέχρι το Μενίδι για να ξεφύγουν από τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης που τους κυνηγούσαν και τελικά τα κατάφεραν, αλλά για.. λίγο.

Η περιπετειώδης καταδίωξη ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν κάτοικος της Βούλας είδε τους νεαρούς να προσπαθούν να κλέψουν έναν καταλύτη και ειδοποίησε την αστυνομία. Περιπολικά που πήγαν στην περιοχή έκαναν αναζητήσεις και εντόπισαν το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο.

Μέσω της λεωφόρου Κηφισού οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν και να κατευθυνθούν προς το Μενίδι όπου θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο. Τελικά, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και «εντός του επιχειρησιακού οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις καταλύτες και εργαλείο κοπής (σέγα) που χρησιμοποιούσαν κατά τις εγκληματικές τους πράξεις». 

Από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπών-αφαίρεσης καταλυτών από αυτοκίνητα σε Κηφισιά, Νέα Φιλαδέλφεια και Βούλα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ «οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και σύλληψη των αγνώστων μελών της εγκληματικής ομάδας, καθώς και για την αποκάλυψη του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δράσης».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, 19:48

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 791 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία