Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 09 Απριλίου 2021

Ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών και μόλις μερικές μέρες μετά την τελευταία, μακρά, νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ήταν 73 χρόνια παντρεμένος με τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το θάνατό του ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ το μεσημέρι της Παρασκευής, 9 Απριλίου.

«Με μεγάλη θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότης, η Βασίλισσα, ανακοίνωσε το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, της Αυτού Υψηλότητος, πρίγκιπα Φίλιππου, δούκα του Εδιμβούργου”, αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. 

Όπως έγινε γνωστό από το παλάτι, ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε ήρεμος σήμερα το πρωί το κάστρο του Γούινδσορ.

www.newsit.gr


Προβλήθηκε 434 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 20.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.