• syntrivani
  • george's_jewellery
  • carbonoff
  • venchi
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • anthologio
  • ispecs
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • paulou_dontia
  • booze
  • artina bakery
  • 3pigs
  • dimi_fashion
  • enso_tatoo
  • kids_party
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • petshopcorner
  • skoumis_metaforiki
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • moutrakia.kids.tv
  • goudis
  • chrisalida
  • stamatiou_apofraxeis
  • Iraklis_Tsims
  • psinokaimetho
  • anagnostou

Πέθανε σε ηλικία μόλις 19 ετών ο αθλητής της Δόξας Βύρωνα, Ακύλας Ζαχαριάδης

Στα πέριξ 15 Οκτωβρίου 2021

Άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 19 ετών, ο Ακύλας Ζαχαριάδης, παίκτης στην ομάδα Δόξα Βύρωνα.

Η αθλητική του οικογένεια τον αποχαιρέτησε, σημειώνοντας:

«Η οικογένεια της Δόξας Βύρωνος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την οδύνη της στην οικογένεια του αθλητή του τμήματος χάντμπολ Ακύλα Ζαχαριάδη (γεν. 2002) ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε, όμως, και η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ:

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

www.dikaiologitika.gr

Προβλήθηκε 879 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή