Πετράλωνα: Συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης

Στα πέριξ 23 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της 50χρονης καθαρίστριας, πριν από τρεις ημέρες σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό.

«Συνελήφθη πριν από λίγο στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΚΠΕ 35χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, αδικήματα που διαπράχθηκε την 19η Ιουνίου στα Πετράλωνα» τονίζει η ΕΛΑΣ.

https://sputniknews.gr

Προβλήθηκε 705 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.