Μπορεί το Notia.gr να διακατέχεται από περισσή ιλαρότητα σχετικά με την επερχόμενη αύξηση του ΚΥΤ και τη χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου στον Υμηττό και το κατανοούμε πλήρως.

Ας υπενθυμίσουμε ότι την ίδια χρονιά της οσκαρικής ταινίας Κράμερ εναντίον Κράμερ, μία άλλη μεγαλειώδης ταινία με τίτλο «Αποκάλυψη, Τώρα!» είχε τη σημασία της.

Και όταν τα σχέδια ΑΔΜΗΕ, Δημάρχου Ηλιούπολης και Δημάρχου Αλίμου, που έγιναν σε κλειστά γραφεία, αποκαλύφθηκαν τότε όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου μας μαζί με τους κατοίκους σεβαστήκαμε τους πολύχρονους αγώνες, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και διατρανώσαμε την αντίθεσή μας.

Το ΚΥΤ πρέπει να απομακρυνθεί εδώ και τώρα και να αποδοθεί η δημόσια έκταση στο δήμο Ηλιούπολης ώστε να αποφασίσει με ευρεία πολιτική και κοινωνική συναίνεση για τη χρήση της.Βεβαίως και η πόλη μας έχει μεγάλη ανάγκη για κοιμητήριο.

Δεν μιλήσαμε όμως ποτέ για διαδημοτικό κοιμητήριο, δεν συναινέσαμε ποτέ σε αύξηση ή διατήρηση του ΚΥΤ.

Αυτή ήταν και αυτή είναι η πάγια θέση της παράταξης μας.Δεν συμφωνήσαμε ποτέ σε συμφέροντα, ποτέ σε ανταλλαγές και αποφάσεις που πλήττουν τους συμπολίτες μας και την οικολογική ισορροπία του Υμηττού.

Κάποιοι άλλοι προφανώς και πρέπει να απολογηθούν για τους πολιτικούς χειρισμούς τους όχι μόνο για αυτό το θέμα αλλά για το συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο που έχουν για την Ηλιούπολη (αν υπάρχει!) καθιστώντας την με τις κινήσεις τους τον «φτωχό συγγενή» της ευρύτερης περιοχής των κεντρικών και νοτίων προαστίων.


Πρώτα η Ηλιούπολη
20/4/2021

https://www.facebook.com/protailioupoli

Προβλήθηκε 219 φορές

Αυτή είναι η συμμορία των ανηλίκων που σκόρπιζε τον τρόμο σε συνομήλικους

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία ανέβαζαν τα κατορθώματά τους και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλιούπολη: Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων (ΕΝ.Δ.Α.)

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

CINE ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' 2021 / ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» της Ηλιούπολης καλωσορίζει και φέτος τους φίλους του κινηματογράφου σε ένα ανακαινισμένο καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για 75% πληρότητα.