Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, υποκλέπτονται τα ξύλινα φράγματα που είχαν τοποθετηθεί μετά την μεγάλη πυρκαγιά, για τη συγκράτηση των φερτών υλικών από το βουνό.

Πρέπει άμεσα να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον Δήμο Ηλιούπολης, τον ΣΠΑΥ και το Δασαρχείο ώστε να προλάβουμε τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη μας.

Πρώτα η Ηλιούπολη
18/1/2021


Προβλήθηκε 210 φορές

Σωματείο εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης: ''Καταδικάζουμε την επίθεση σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ του δήμου μας και την προτροπή  Αντιδημάρχου προς πολίτες...''

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στο δήμο Ηλιούπολης καταγγέλλει τον απρόκλητη επίθεση με χειροδικία και τραυματισμό, που δέχτηκε εργαζόμενος του αθλητικού οργανισμού, από πολίτη τη Τέταρτη 24 Φεβρουαρίου...

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ''

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής για την ασφάλειά τους να εντείνουν την προσοχή τους κατά την εκτέλεση των εργασιών και με την κατάλληλη στάθμευση των αυτοκινήτων τους, να συμβάλλουν στην απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου.

Ανοιχτή εκκλησία στην Ηλιούπολη παρά την απαγόρευση - Πιστοί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Παρανόμως άνοιξε και υποδέχτηκε πιστούς μία εκκλησία στην Ηλιούπολη σήμερα Κυριακή, καθώς τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού απαγορεύουν την τέλεση λειτουργιών με την παρουσία πιστών, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους και βαφτίσεις μεταξύ άλλων, επιτρέπεται η συμμετοχή έως 9 ατόμων.