Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει διαδικτυακά το φετινό Καρναβάλι. (Ακόμη δεν πήραμε απαντήσεις για την πρόσκληση ενδιαφέροντος της διοργάνωσης και των αμοιβών που θα εισπράξουν οι παραγωγοί).

Έτσι λοιπόν προτείνουμε και μια παρέλαση αρμάτων έστω και διαδικτυακά.

Άρμα πρώτο: ''Η τρούπα της Πικροδαφνης''

Στο Άρμα θα υπάρξουν οι παράγοντες που έκαναν προεκλογικά σημαία το γκρέμισμα του τείχους της Πικροδάφνης στην Αγία Μαρίνα (9 Απριλίου έχει γενέθλια -  εδώ)

Άρμα δεύτερο: ''Το οικόπεδο στην Κυδαθηναίων''

Στο Άρμα θα υπάρχουν οι δημοτικοί παράγοντας που το ''παραχώρησαν'', (το ανέφεραν σαν έργο τους το 2019 και φωτογραφήθηκαν στο εν λόγω οικόπεδο),  μαζί με τους παράγοντες που τους έκραζαν και τώρα συνεργάζονται όλοι μαζί στην νέα Διοίκηση.  (Για το θέμα είχαμε γράψει  εδώ)


Άρμα τρίτο: ''Εγώ ξεκίνησα για αλλού  και αλλού η καρέκλα (συγγνώμη) η ζωή με πάει''

Στο Άρμα θα υπάρχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με την Παράταξη του πρώην Δημάρχου αλλά μέσα σε λίγους μήνες είδαν ότι αφού σπάσαμε την ''Βαλασοκρατία'',  όπως έλεγαν και κάποιες ψυχές, αποφάσισαν να προσφέρουν έργο σε αυτούς που τους ''πρόδωσαν'' σύμφωνα με τα τότε λεγόμενα τους. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ θα αποχωρούσαν και θα ήταν σήμερα '"ανεξάρτητοι'' ή όλα θα ήταν όμορφα; 

Άρμα τέταρτο: ''Οι χειροκροτητές, κλακαδόροι''

Στο Άρμα θα υπάρχουν οι χειροκροτητές, κλακαδόροι, βολεμένοι...

Να μην ξεχάσουν να φορέσουν την στολή ''Χατζηδάκης''. Το λέμε για να μην ξεχαστούν και φοράνε ακόμη την ''Βαλασόπουλος''.


Άρμα τέταρτο: ''Εμείς ρωτάμε... Εσείς δεν απαντάτε...''

Στο Άρμα θα υπάρχουν τα ερωτήματα που έχουμε θέσει κατά καιρούς και κανείς δεν έχει απαντήσει... 

Δεχόμεθα παραγγελίες για υπόλοιπα Άρματα...

Προβλήθηκε 166 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...