ΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΗN ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ 8.4.2021

Για την παράταση της Σύμβασης των εργαζομένων του ΟΑΕΔ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης ζητάει την παράταση των Συμβάσεων των εργαζομένων του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ του ΟΑΕΔ τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο του 2021 Από την αρχή της πανδημίας και μέχρι σήμερα η λειτουργία των Δήμων έχει δοκιμαστεί και συνεχίζεται να δοκιμάζεται και να λειτουργεί κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες.

Η μείωση και αυτού του προσωπικού λόγω και των ειδικών συνθηκών θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στη λειτουργία των Δήμων, για να μπορέσουν σχετικά απρόσκοπτα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος συνέβαλαν σημαντικά στην συνεχή λειτουργία των Δήμων και η πανδημία συνεχίζεται χωρίς ορατό τέλος.

Είναι οι εργαζόμενοι που μετά από μακρόχρονη ανεργία ,μέσα σε συνθήκες πανδημίας και με τον ελάχιστο μισθό της ΕΣΣ, ήρθαν και κάλυψαν στις περισσότερες των περιπτώσεων, μόνιμες ελλείψεις προσωπικού που διαιωνίζονται στους Δήμους και εφόσον λήξει το πρόγραμμα τον Ιούνη θα μπούνε ξανά στο κύκλο της ανεργίας χωρίς πολλοί από αυτούς να καλύπτουν τις προϋποθέσεις για το ταμείο Ανεργίας.

Με δοσμένες τις συνθήκες θεωρούμε ως ελάχιστη υποχρέωση μας ως Δημοτικό .Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, να στηρίξουμε το αίτημα τους για παράταση του προγράμματος μέχρι τέλος του χρόνου καθώς και την εξομοίωση της αποζημίωση τους με τον εισαγωγικό μισθό των εργαζόμενων στους δήμους αφού γνωρίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι του προγράμματος επανδρώνουν ισάξια τις υπηρεσίες των Δήμων.

Οι Δήμοι πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν και να είναι αποτελεσματικοί στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τους και οι εργαζόμενοι του προγράμματος είναι πλήρως αναγκαίοι στις δοσμένες αντίξοες συνθήκες που καλούνται οι Δήμοι να δράσουν.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Βιδάλης Παναγιώτης

ΔΙΑΥΓΕΙΑ (εδώ)

Αυτή είναι η συμμορία των ανηλίκων που σκόρπιζε τον τρόμο σε συνομήλικους

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία ανέβαζαν τα κατορθώματά τους και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλιούπολη: Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων (ΕΝ.Δ.Α.)

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

CINE ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' 2021 / ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» της Ηλιούπολης καλωσορίζει και φέτος τους φίλους του κινηματογράφου σε ένα ανακαινισμένο καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για 75% πληρότητα.