Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 07 Μαϊου 2021

Αυτοκίνητο μάρκα BMW άσπρη πήρε φωτιά εν κινήσει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αμέσως έτρεξαν για βοήθεια κόσμος που περιόρισαν τη φωτιά ώσπου ήρθε η πυροσβεστική υπηρεσία και έσβησε τη φωτιά το αμάξι καταστράφηκε όλο μπροστά.

Για τα αίτια θα θα διερευνήσει Πυροσβεστική υπηρεσία.

Σημασία είναι ότι οδηγός κατευθείαν πάρκαρε στη λουρίδα έκτακτης ανάγκης και βγήκε από το αυτοκίνητο εγκαίρως.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις 15:00 η ώρα το μεσημέρι κοντά στα πολυκλαδικά στην Ηλιούπολη!!!!


www.facebook.com/kostastr2004/



Προβλήθηκε 1254 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.