Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην Λ. Ποσειδώνος μετά από τροχαίο.

Στα πέριξ 30 Ιανουαρίου 2022

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Πανδώρας, στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Βούλα.

Όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας αναποδογύρισε σε νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3 άτομα τα οποία κατάφεραν να εγκαταλείψουν έγκαιρα το όχημα πριν προκληθεί η πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες. Οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

www.zougla.gr

H ενημέρωση από Πυροσβεστική υπηρεσία

''Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε ΙΧΕ όχημα, συνεπεία εκτροπής του, επί της λεωφ. Ποσειδώνος στη Γλυφάδα Αττικής.

Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.''

3:15 π.μ. · 30 Ιαν 2022·Twitter Web App

https://twitter.com/pyrosvestiki

Προβλήθηκε 639 φορές

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια