Σάνεν Ντόχερτι: Έφυγε από τη ζωή στα 53 της χρόνια μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

Άρτος και Θεάματα 14 Ιουλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι που άφησε την τελευταία της πνοή χθες το Σάββατο (13.07.2024), μετά από τον δύσκολο αγώνα που έδινε με τον καρκίνο.

Την είδηση ανακοίνωσε γνωστή δημοσιογράφος του People, αναφέροντας σε ανάρτησή της στο «X» (πρώην Twitter) πως τις τελευταίες της ώρες η Σάνεν Ντόχερτι είχε κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα.


«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 2232 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025: ''Φακές σαλάτα με κολοκυθάκια και μυρωδικά''

Απολαμβάνουμε μια απίθανη οσπριοσαλάτα με νόστιμες φακές, τρυφερά κολοκυθάκια και άφθονα μυρωδικά. Ένα λαχταριστό, καλοκαιρινό σαλατογεύμα για το σπίτι αλλά και το γραφείο.

Τα ζώδια την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025

Σελήνη Κενής πορείας στο Ζυγό σήμερα και ναι τίποτα δεν προχωρά γρήγορα ειδικά οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου είναι οι πρώτοι που νιώθουν τη δυσφορία της στασιμότητας